Denne hjemmeside bruger cookies. Lær mere om cookies.
OK
Tag kontakt
  • Dit navn
  • Din e-mail
  • Din besked

Rekruttering: Med fokus på talenterne!

Vi finder de skjulte talenter

Når Oxe & Co rekrutterer sælgere, er udgangspunktet altid at finde netop det match, der helt konkret imødekommer de salgsresultater og det salgsarbejde, der skal opfyldes i hverdagen. Sjovt nok, så har vi også styrket vores hold med en specialist på netop dette område. Signe Linneboe er professionel, trænet og uddannet indenfor HR … og, så er hun specialist indenfor rekruttering indenfor salg (og IT). Med fokus på talenter og talentudvikling, har hun et værktøj der kan spare mange virksomheder fra mange fejl ansættelser, hvilket betyder at du får rekrutteret den rigtige sælger eller medarbejder fra starten.

Headhunting

Vi foreslår altid, vi er en del af dit salgsteam … 2 dage over en 14 dags periode. Så lærer vi dig at kende, chefen ( som jo naturligvis også kan være dig ), vi får indtryk af dig og din virksomhed gennem egne oplevelser, lytter, studerer og observerer … og så lægger vi en plan for ansættelsen af din ( næste ) sælger. Vi sætter annoncen op, vi implementerer kampagnen, vi tager mod alle ansøgninger, vi grovsorterer, finsorterer, tester, tager samtaler … og så præsenterer vi dig for top 2 eller 3.

Hver salgsopgave kræver sin kvinde … eller mand. I hvert fald sin type. Du får garanti for de resultater, vi skaber, vi plejer din nye profil de første måneder … og vi hjælper også med at sætte mål, styre adfærd og rutiner, som vi VED understøtter al succes ved en ansættelse. Når vi har forestået ansættelsen af din nye sælger, inkluderer øvelsen efterfølgende samkørsel, månedlig evaluering de første 6 mdr. ( telefon, møder etc. ) og masser af tips og tricks til såvel sælger som chef.