Denne hjemmeside bruger cookies. Lær mere om cookies.
OK

Freelancesælger Roskilde

Freelancesælger Roskilde

Hvad er en freelancesælger?

En freelancesælger kan hyres på mange forskellige grundlag. Fælles er dog at sælgeren er uden fast ansættelse. Det vil sige, at du hyrer en ekstern person med ekspertise inden for salg, til at rette op på stagnerende, faldende eller ikkeeksisterende salg – eller blot til at varetage salgsfunktionen i din virksomhed, så du kan fokusere på andre interessefelter.

En effektiv salgsfunktion er vigtig i enhver virksomhed og det kan derfor være fordelagtigt at gøre brug af en freelancesælger enten på daglig basis eller som en mere fleksibel løsning et bestemt antal dage pr. Uge/mdr., – eller blot for en enkelt salgsopgave.

Din lokale sælger i Roskilde

Bor du i Roskilde eller omegn og har ondt i salget, så tøv ikke med at kontakte Oxe & Co. for en freelance sælger Roskilde. Vi bor på Københavnsvej 69, 1. Sal. Du kan komme på besøg hos os – eller vi kan komme til dig. Vi opererer dog ikke kun i Roskilde, men i hele landet for at fremme dit produkt eller din ydelse.

Tidligere har vi, for virksomheder i Roskilde, løst opgaver med samkørsel, rekruttering samt generelle salgsopgaver. En samkørsel med os betyder, at en af vores konsulenter sidder med i de møder, som din sælger har booket. Dette har den fordel, at vi fra Oxe & Co. kan tilbyde dig en sparring og konkrete råd til hvad du kan gøre – og hvad vi ved, der virker!

Står du og mangler en freelancesælger, salgschef eller lignende, så står vi til rådighed. Kig blot forbi, hvis du bor i nærheden, og lad os være din lokale sælger.

Fordele ved freelance

Hvorfor vælge en freelancesælger fremfor en fastansæt sælger i din virksomhed?
Du sparer for eksempel ATP-bidrag, du sparer computer, bilkøb samt andre omkostninger forbundet med en fastansættelse.

Yderligere vil du, i en aftale med Oxe & Co., også have den store fordel, at have et helt bagland af kompetence sælgere. Har man en kompliceret opgave som skal løses, er det fordelagtigt at kunne vende og dreje sagen med andre i Oxe & Co. Derfor får du i en aftale med os, heller ikke blot én sælger, men et helt team at trække på.

Kontakt

Kig forbi os på Københavnsvej 69, 1. Sal, giv et kald til Henrik Oxe på 22 18 12 20 eller send en mail til ho@oxeogco.dk