Denne hjemmeside bruger cookies. Lær mere om cookies.
OK

Jydsk Planteservice – Fokus på salg for at skabe vækst

 

 

“Gennem en lang årrække var Henrik Oxe med til at opbygge salgsorganisationen hos Jydsk Planteservice. Succeskriteriet var at opbygge en afdeling på Sjælland for såvel drift som salg. Salg af krukker, planter og planteservice skulle finansiere væksten på Sjælland.

I samarbejde med adm. direktør, Jørgen Lund, var Henriks opgave at fokusere på salg, salgstræning, optimering af salget og på 4 år, fra et udgangspunkt i en busgarage i Valby grundlagde Henrik fundamentet til det, der i dag er et selvstændigt lager, drifts- og salgsafdeling i Køge. Anerkendelsen for det præcise, fokuserede og målsatte arbejde fik selskabet ved at vinde Årets Gazelle pris fra Børsen 3 år i træk. Den naturlige konsekvens op gennem 0’erne blev således at Henrik fik opgaven at salgsoptimere nationalt.

Den dag i dag er Jydsk Planteservice op mod 4 gange større end de nærmeste konkurrenter, salgsorganisationen er 100 % intakt, mål og budgetter klare og salgsholdet stadig besat med de samme hoveder, som da Henrik lagde fundamentet. Salgsoptimering var nøgleordet for Henrik og det er det stadig for Jydsk Planteservice.”