Denne hjemmeside bruger cookies. Lær mere om cookies.
OK
Tag kontakt
  • Dit navn
  • Din e-mail
  • Din besked

Lej en Salgschef

Salgsledelse … eller lede sælgere

En seriøs tilgang til begrebet salgsledelse er forudsætningen for resultater. At leje en salgschef kan være en go’ vej for dig. Det hjælper ikke med god prioritering, masser af flid og dygtighed til at booke møder, lukker ordrer o.s.v., hvis der ikke er en lige så seriøs salgschef ved roret. En god kollega til mig udtrykker det således: Et rodet skib giver en rodet sejlads!

Sælgere skal løbende, vedholdende og helhjertet have styrketræning, mental træning, punkttræning og selv de gamle garvede bliver slappe uden træning. Sælgerne skal lades op, bakkes op, eksempelvis af en lejet salgschef. Det kræver opmærksomhed, opfølgning, opmuntring og frem for alt, klare mål. En sælger uden mål er som en tommestok uden tal. Det spiller bare ikke …En ansættelse af en Salgschef er som hovedregel, ganske kostbart, så vi anbefaler dig at leje en salgschef, der måske er hos dig en fast formiddag en eller 3 dage hver uge.

Lej en salgschef

Du kan leje sådan nogen som os – og i Oxe & Co har vi specialiseret os som interime salgschefer, der lejes ud …. Uanset dine behov er salg B-2-B, indenfor Detailhandelen og/eller. Der er naturligvis ikke tale om, at én lejet salgschef fra Oxe & Co mestrer alle fag og brancher. I Oxe & Co kører din lejede salgschef hele dit salgsteam og kan være den person du mangler … på deltid, 3 dage om ugen, 4 dage om ugen, uden sociale omkostninger – men sammensat efter dine behov.

Eller lej en salgstræner som træner dig til at kunne lede, styre og opmuntre dit team. Lad os udfordre dine mål, så vi sammen kan sætte målrettet ind. Tag kontakt til os allerede i dag.