Denne hjemmeside bruger cookies. Lær mere om cookies.
OK
Tag kontakt
  • Dit navn
  • Din e-mail
  • Din besked

OUTSOURC’ SALG Lad os sælge for dig

Outsourcing af dit salgsarbejde

Freelance sælgere eller salgskonsulenter bliver vi også kaldt. Vi arbejder med hele salgsprocessen, som tele- eller telefonsælger, som konsulent for dine produkter eller ydelser direkte til dine kunder.

Den gode sælger evner at bearbejde komplekse kundeforhold, opdyrker jomfruelige markeder eller vækster din portefølje hos dine eksisterende kunder. Vi arbejder hjemmefra eller fra dit kontor … vi møder dine kunder der, hvor de er og vores salgskonsulenter har talent indenfor salg rettet mod stort set alle kundetyper, industrier og specialer.

Vores netværk, hvor vi konstant søger sælgere, er oparbejdet gennem snart 10 år og når en konsulent, sælger eller freelancer søges her i huset, er de veltrænede, erfarne og er selvsagt særdeles værdifulde for udviklingen af din forretning.

Pris på freelance sælger

Det direkte resultat heraf, er, at du får mere ”speed to the market” … og flere ordrer i hus på kortere tid. Og, det betyder at vi heller ikke japper gennem de indledende øvelser for ”bare” at gå ud og sælge. Vi er seriøse og VED, at 70% af et godt salg, er … forberedelse.

Du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål til hvem, hvad og hvornår .. Vi er klar. 22 18 12 20

Mød vores konsulenter ved at trykke her.