Denne hjemmeside bruger cookies. Lær mere om cookies.
OK
Tag kontakt
  • Dit navn
  • Din e-mail
  • Din besked

Salgschef

Mangler du én til at passe dine sælgere? Når de ikke de mål de skal? Hvad skyldes det og hvorfor kommer de ikke i mål? Dét hjælper Oxe & Co. dig med. Hos os kan du ansætte salgschef … leje salgschef … dele salgschef … mulighederne er mange. Fælles for dem alle er, at det formålet med det er at skabe resultater hos dig.

Ansætte salgschef

Ønsker du en fastansat salgschef, kan vi hjælpe til med både profilbeskrivelse, jobopslag, headhunting og præsentation af de 2 eller 3 profiler, som vi mener, du skal møde. Processen tager tid og kræver god forberedelse og et godt kendskab til branchen. Derfor er din rekrutteringsopgave i sikre hænder hos Oxe & Co.

Leje salgschef

Går du derimod med tankerne om at leje en salgschef til et projekt eller måske fordi du ikke vil fastansætte? Så kan du leje en salgschef hos Oxe & Co. At leje en freelance salgschef er til dig der vil slippe for de udfordringer der kan være i en ansættelse. Nogle gange har vi set eksempler på kunder, som først lejer en salgschef … har det gang på jord 2-3 dage ugentligt på freelance basis, og resultatet er stærkt opadgående, så er det måske på tide at gå fuldtid med en ansættelse. For når du lejer en salgschef her, så deler du ham med andre.

Mangler du en salgschef?

Så tøv ikke med at starte dit forløb her. Vi hjælper gerne med at rådgive dig og sparre med dig på, hvilke ting du skal være opmærksomme på ved ansættelser, leje etc. Lær os at kende – og lade os lære dig at kende, før vi sætter noget i søen…

Vi giver gerne kaffe og 2 timers gratis, uforpligtende snak på Københavnsvej 69 i Roskilde – eller vi kan komme til dig. Ring på 22 18 12 20

Ønsker du i stedet en freelancesælger, så kan vi også hjælpe dig med dette.. Se mere HER.