Denne hjemmeside bruger cookies. Lær mere om cookies.
OK
Tag kontakt
  • Dit navn
  • Din e-mail
  • Din besked

SALGSTRÆNING – 10% mere salg – enkle midler

Du kan fodre svin med alle de dygtige mennesker, der står ved tavlen, afvikler kurser, ruller modeller ud … og rend mig.

Det handler om DIG, der hvor du er nu …. der, hvor dine sælgere er lige nu. Vi har det med at sammenligne vores resultater med andre omkring os. Han gør det! Hvorfor kan hun ikke det samme som ham … og det er ofte set, at sælgere afskediges fordi de ikke performer som andre uagtet de har været på samme kurser og fået samme enslydende træning. Jeg spø’r bare: Lader du dine børn sammenligne karakterer med andre eller spø’r du dig selv, hvad der skal til for at du og dit barn kan løfte dit barn? Udgangspunktet er ALTID dig selv, hvor du er og står og hvilken træning, der skal til for at DU flytter dig …

Hvis vi skal lege salgstræning bliver det face-to-face.

Det bliver ude ved kunderne og det bliver gennem aktivt samarbejde hvor vi på baggrund af din adfærd, dine styrker og svagheder som vi sammen oplever dem ude hos kunderne, at vi sætter ind.

Du får et knivskarpt og individuelt forløb, der bringer DIG eller dine sælgere videre og frem …. og der, hvor skoen trykker.