Denne hjemmeside bruger cookies. Lær mere om cookies.
OK

Salgstræner København

Salgstræning til dine sælgere

Når dine sælgere deres mål? Hvad enten det er på telefonen eller kold canvas … eller indgående henvendelser… så kan vi hjælpe med at de når målene. Vi har storre erfaringer med opgaver, hvor formålet er at øge salg hos nuværende salgskonsulenter – uden at tilføje eller fyre en eneste.

Bag hvert godt hold, gemmer sig forhåbentlig en god træner. Det er ligesom i sport – hvilket nogle måske kategoriserer salg som … en holdsport, hvor alle individer bidrager til team’et med hver deres individuelle kvaliteter. Nogle kan få prædikatet “farmer” over sig … andre hunter. Uagtet, hvilken type du ønsker på holdet, kan vi hjælpe med et løfte dit nuværende team. Det drejer sig nemlig om den rette træner

Salgstræner København

Hos Oxe & Co., har du mulighed for at leje en salgstræner på de betingelser og vilkår du ønsker. Vi har hovedkontor i Roskilde, men arbejder med mange spændende sager i København – Derfor kan du trygt vælge at gribe knoglen og ringe til os 🙂

Ønsker du i stedet salgstræning i netop Roskildeområdet, så se mere HER.

Vi sætter en ære i at lære dig at kende … eller jeres virksomhed. Hvad er målet? Hvor er I, i dag – og hvor skal I hen? Og glem så ikke, hvordan? Vi sætter mål sammen med jer og får skabt lige præcis den kultur som I ønsker.

Når vi leger med salgstræning, bliver det Face-to-Face. Det bliver gennem et aktivt samarbejde, hvor vi ligeledes deltager i møderne ude hos kunderne med dine sælgere, så vi kan lære dine styrker, svagheder… adfærd osv. at kende.

Skal vi træne dig eller dine medarbejdere?

Ud fra korrespondancer, besøg og dig/dine sælgere, får du et knivskarpt og individuelt forløb, der bringer DIG eller dine sælgere tættere på målet og frem til der, hvor skoen trykker.

Står du tilbage med spørgsmål, eller er du ikke overbevist, så kom og få 2 timers gratis sparring – eller inspiration, om man vil – og hør, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.