Denne hjemmeside bruger cookies. Lær mere om cookies.
OK
Tag kontakt
  • Dit navn
  • Din e-mail
  • Din besked

Salgstræner Roskilde

Bag hvert godt hold, gemmer sig en god træner. Vi har set eksempler med Ulrik Wilbek for det danske herrelandshold i håndbold, med Sir Alex Ferguson som i mange år var træner for Manchester United i fodbold … og mange andre. Det samme gør sig gældende i det globale erhvervsliv.

Når vi snaker salg, sælgere … freelance sælgere, for så vidt.. så er det dokumenteret, at budgettet bedst nås, med en vellidt salgstræner.

Salgstræner Roskilde

Hos Oxe & Co., har du mulighed for at leje en salgstræner på de betingelser og vilkår du ønsker. Det er dig det handler om – eller jer for den sags skyld – hvor er I, hvor vil I hen .. hvor er jeres sælgere, og hvor skal de hen? Derfor sætter vi tid af til at lære jer at kende, opsætte mål (og nå dem) og få skabt en kultur ude hos jer, hvor både trænere og spillere performer.

Som udgangspunkt kommer vi ud til dig, når vi på den måde skal arbejde med dine sælgere. Vi stiller de kritiske spørgsmål, trykker hvor det gør ondt og sammen med jer, løser vi den opgave du har stillet os.

Vi holder til i Roskilde, men ønsker du i stedet salgstræning i Københavnsområdet, så se mere HER.

Når vi leger med salgstræning, bliver det altså Face-to-Face. Det bliver gennem et aktivt samarbejde, hvor vi ligeledes deltager i møderne ude hos kunderne med dine sælgere, så vi kan lære dine styrker, svagheder… adfærd osv. at kende.

Skal vi træne dig eller dine medarbejdere?

Tøv nu ikke med at lære os at kende. Ud fra korrespondancer, besøg og dig/dine sælgere, får du et knivskarpt og individuelt forløb, der bringer DIG eller dine sælgere tættere på målet og frem til der, hvor skoen trykker.

Står du tilbage med spørgsmål, eller er du ikke overbevist, så kom og få 2 timers gratis sparring – eller inspiration, om man vil – og hør, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.